Pozdravljeni!Mene pa zanima,ce vi opravljate storitev all-on4?Koliksna bi bila cena,koliko casa traja poseg?Me pa se zanima izdelava totalne proteze,cas trajanja izdelave in cena?!L.P.Spoštovani!

All on 4 ima dve izvedenki:
-snemna:
750 Eur (vsadek) X 4 = 3000 Eur
900 Eur (proteza z ulito bazo) X 1 = 900 Eur

-fiksna:
750 Eur (vsadek) X 4 = 3000 Eur
420 Eur (krona na vsadku) X 4 =1680 Eur
210 Eur (v mesni člen) X 8 = 1680 Eur

Za vstavitev vsadkov potrebujemo eno uro, po desetih dneh odstranimo šive. Protetični del lahko naredimo po treh mesecih. Ves čas nosite začasno protezo, ki je vključena v ceno.

Cena klasične totalne proteze je 700 Eur.

Lep dan še naprej!

Dober dan jaz pa imam že skoraj eno leto otečene dlesni in gnojne... že več let pa imam tudi sprednje štiri zobe ki se mi migajo pa vsakih tolko časa mam kot za en mozolj gnoja v dlesni..in me zanima če obstaja kakšno zdravilo ki pomaga proti temu, ker trenutno delam po terenu po pol leta in ko pridem za 3 tedne pol domov skoraj ni časa za zobozdravnika..Spoštovani!

Opisano stanje je seveda rešljivo vendar ne z zdravilom. Potrebni so zobozdravniški posegi. V kolikor lahko pridete na RTG slikanje vam lahko natančno opišem potek dela.

Lep dan še naprej!


Pozdravljeni!

V zgornji čejusti imam celotno zobovje oblečeno s kovinsko keramiko. Zdi se i, da zaradi tega trpijo zobje v spodnji čeljusti, kajti imam občutek, da se obrabljajo in da so bolj občutljivi na dražljaje.
Ali je možno, da je temu tako zaradi kermike v zgornji čeljusti, ki naj bi bila trša od naravnih zob, in zaradi tega prihaja do hitrejše obrabe zob v spodnji čeljusti.

Drugo vprašanje je za ceno vaši storitev. Ali v ceni 210 EUR za kovinsko keramiko na člen, vračunano tudi vaše delo ali pa je to zgolj cena materiala?

Hvala za vaš cenjeni odgovor!
Spoštovani!

Keramika je ponavodi trša od trdih zobnih tkiv. Obrabo lahko dodatno poslebša bruksizem (stiskanje in škripanje z zobmi). V ceni 210 Eur je všteto vse delo in materiali, ki dajo končen rezultat.

Lep dan še naprej!

Spotovani,

približno 2 leti nazaj na mesto desne in leve spodnje 6 sem dobila implatata.
Kronica na levem implatatu je brezhibna na desnem pa ne (ne oblikovno in tudi 
"funkcijsko"  ne - že od začetka). Zanima me ali je možno narediti novo kronico 
na obstoječem implatatu in koliko bi to stalo ali pa je poseg veliko bolj zapleten
kot le zamenjava kronice.

Hvala za odgovor in lep pozdrav.Spoštovani!

Krono je relativno lahko zamenjati ali spremeniti. Poseg ni plačljiv.

Lep dan še naprej.


Spoštovani dr. Rotar, že kar nekaj časa imam čudno vnetje grla,nosu,očesa, vse samo na desni strani. Zaradi tega me stalno spremlja suh kašelj, kovinski okus v ustih krvavenje iz desne nosnice. Ker se po vseh preiskavah in jemanju različnih zdravil in antibiotikov stanje ne izboljša, sem pomislil na možnost okužbe zaradi zob. Nekaj časa nazaj sem imel hudo bolečino zaradi okužbe za modrostnim spodnjim desnim zobom. Zobe redno čistim, uporabljam ustno vodo, sploh po tej okužbi. Bi lahko potrdili sum takšne okužbe zaradi zob in kaj bi moral storiti, da bi se dejansko ugotovilo, če je to pravi vzrok? P.S. piše tisti, ki ste mu ne dolgo tega popravljali zgornji zgornjo enko zaradi premajhnega zatiča Lep pozdrav iz PoljskeSpoštovani!

Osnovni diagnostični postopek je Panoramski RTG posnetek. Ko se vrnerete me pokličite na 040 294488 ali 04/ 5300660.

Lep dan še anprej!